Branding Workshop

  • Wil je op een strategische manier werk maken van de branding van je bedrijf?
  • Zoek je een sparring partner met een frisse kijk op jouw marketinguitdagingen?
  • Wil je een sterk werkgeversmerk om kandidaten overtuigen om voor jouw bedrijf te (blijven) kiezen? 
  • Zoek je een creatief concept om je bedrijf/jouw vacatures structureel in de kijker te zetten?

Wij organiseren dan graag een branding workshop in jouw bedrijf. Bij een corporate branding workshop kijken we samen met jouw team naar de fundamenten van je marketingstrategie. Wat zijn jouw bedrijfsdoelen, hoe ziet jouw markt er uit, wie zijn jouw doelgroepen en wat vinden zij belangrijk, via welke kanalen bereik je hen, welke content zet hen in beweging?  

Bij een employer branding workshop gaan we ook samenzitten met jouw team. Wat doet jouw bedrijf precies? Welke mensen werken er en wat zijn hun profielen? Wat vinden zij belangrijk? Welke profielen zoek je en wat overtuigt hen? Via welke kanalen bereik je hen?  We zoomen samen in op de EVP (Employer Value Proposition) van jouw organisatie.

Na een branding workshop krijg je van ons een kort inspirerend verslag van onze sessie met een eerste advies en suggesties, zowel strategische als creatieve. Dit advies en deze suggesties geven volgens ons de richting aan die  jouw bedrijf op vlak van marketing en communicatie moet volgen om je doelgroepen op een relevante manier te informeren, te inspireren en te overtuigen. 

Na een branding workshop kan je ons ook inschakelen bij de concrete uitwerking van je merkstrategie. Hiervoor werken we - waar nodig - samen met partners en experten. Wij blijven jouw unieke aanspreekpunt.

Contacteer ons!

Onze strategische branding workshop is een brainstormsessie van maximum 4 uur. 

Graag wat meer informatie?

Wil je echt werk maken van de conversatie met je klanten of medewerkers? Zit je graag eens samen om te bekijken hoe Kantara jou daarbij kan helpen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek of we kunnen bellen of skypen.