Inbound marketing

Klanten aantrekken en binden door het bieden van relevante informatie (content). Waardevolle content, in het juiste formaat, via het juiste kanaal, op het juiste moment, op een consistente en aantrekkelijke manier gebracht. En dan de resultaten van die inspanningen monitoren en opvolgen zodat bijgestuurd kan worden waar nodig. Dat is Inbound Marketing.

Advertenties die triggeren, een blog die relevante informatie biedt, nieuwsbrieven die oplossingen aanreiken. Informatie die de lezer inspireert en informeert zodat die onmiddellijk de volgende stap wil nemen…

Een organisatie die online klanten aan zich weet te binden, wint. Het is dan zaak om precies te begrijpen naar welke informatie jouw doelgroep op zoek is, en om ervoor te zorgen dat die content ook gevonden wordt via slimme marketingtechnieken.

Kantara en haar partners begeleiden u bij het opzetten van een inbound marketing strategie. We bedenken daarnaast content die uw doelgroepen in beweging zet en begeleiden de productie ervan over alle touchpoints heen.

Even samenzitten om de mogelijkheden te bespreken?

Graag wat meer informatie?

Wil je echt werk maken van de conversatie met je klanten of medewerkers? Zit je graag eens samen om te bekijken hoe Kantara jou daarbij kan helpen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek of we kunnen bellen of skypen.