Onze klanten

"Nuttige informatie die jouw potentiële en bestaande klanten in beweging zet en jouw bedrijf beloont met autoriteit en merktrouw."

LMJ Construct

Voor carrosseriebouwer LMJ Construct coördineerden we de realisatie van de website. Daarnaast verzorgen we de persrelaties van het bedrijf. Eind januari 2016 organiseerden we een persconferentie n.a.v. de demodag met twee LMJ-innovaties met als resultaat heel wat free publicity, zowel online als in dagbladen en verschillende vaktijdschriften.

Kantara staat in voor het conversatiemanagement op de sociale mediakanalen van LMJ Construct en op de website.

Telcom

Al sinds 2009 werken wij voor Telcom, toeleverancier voor nutsbedrijven en specialist in groene energie. We worden vooral ingeschakeld om communicatietools en concepten te bedenken om de naamsbekendheid van het bedrijf te boosten bij haar verschillende doelgroepen. We staan in voor de persrelaties en het conversatiemanagement op hun sociale mediakanalen. We coördineren de creatie en verspreiding van vacatures via sociale media en bedenken on- en offline campagnes voor de promotie van de verschillende diensten van Telcom.

Kempense Golf Club

Al sinds 2013 zijn we de vaste communicatiepartner van de Kempense Golf Club. Naast de huisstijlcreatie en de redactie en grafische vormgeving van verschillende brochures voor de Kempense Golf, coördineerden we de volledige baansignalisatie op de golfbaan. Elke hole werd minutieus in kaart gebracht, samen met alle afstanden en hindernissen.

In 2017 creëerden we een digitale campagne om de vergaderfaciliteiten van de Kempense Golf onder de aandacht te brengen van bedrijven en serviceclubs. Rode draad waren getuigenissen van ondernemers en kaderleden die via sociale media, nieuwsbrieven en een landingspagina op de website werden gepromoot. We stonden in voor conceptcreatie, interviews, grafische en redactionele uitwerking en coördineerden een multidisciplinair team voor de realisatie van de landingspagina en de elektronische nieuwsbrieven.

Ajinomoto OmniChem

We realiseren enkele interne communicatietools voor Ajinomoto OmniChem (producent van o.a. actieve en half-actieve bestanddelen voor de farmaceutische industrie) waaronder het personeelsblad dat drie tot vier keer per jaar verschijnt. Al sinds 2006 coördineren wij het redactieteam en verzorgen wij de eindredactie van het personeelsblad. We volgen de goedkeuring van alle teksten op en sturen een team aan van redacteurs, vertalers en grafici.

In 2017 coördineerden we een communicatieactie rond een intern tevredenheidsonderzoek. We stonden in voor de conceptcreatie en de redactionele en grafische realisatie van de affiches. We coördineerden vertaler, graficus en drukker.

Graag wat meer informatie?

Wil jij werk maken van inbound marketing? Zit je graag eens samen om te bekijken hoe Kantara jou daarbij kan helpen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek.