Onze klanten

"Nuttige informatie die jouw potentiƫle en bestaande klanten in beweging zet en jouw bedrijf beloont met autoriteit en merktrouw."

DDM Consulting - Inbound marketing strategie

Van november 2020 tot februari 2021 werkte ik een inbound marketingstrategie uit voor DDM Consulting en begeleidde ik de bouw van een nieuwe website.

DDM Consulting biedt intelligente omnichannel contactcenteroplossingen voor klanten uit diverse sectoren. Het bedrijf staat in voor de implementatie van de oplossingen, zorgt voor de integratie met alle bestaande back-end systemen, én verzorgt het beheer en onderhoud van de platformen. 

Omwille van een aantal ontwikkelingen in de markt breidde DDM Consulting de voorbije jaren haar aanbod uit. Het ging nieuwe, exclusieve samenwerkingen aan met gerenommeerde partners. Hierdoor evolueerde DDM van een systeemintegrator naar een onafhankelijk adviseur die verschillende oplossingen kan aanreiken op maat van de specifieke behoeften en ambities van de klant. Deze nieuwe positionering maakte het mogelijk om nieuwe markten te benaderen. 

Samen met een intern marketingteam bracht ik het volledige buyer persona team in kaart. Na een uitgebreide analyse van het aankoopproces, de pains en gains van de sleutelfiguren en van de evoluties in de markt bepaalden we drie persona’s waarop we onze marketinginspanningen in een eerste fase zouden richten. Ik bepaalde samen met het marketingteam relevante content, bepaalde marketing KPI’s en stelde een contentkalender op.

E.D.&A.

Voor E.D.&.A uit Kalmthout werkten we samen met Innomedio een digitale strategie uit. Kantara faciliteerde o.a. een brainstormsessie samen met sales- & marketingmedewerkers om de doelgroepen van E.D.&A., hun beslissingsproces en hun pains & pains in kaart te brengen. Mede op basis hiervan schreven we alle teksten voor de nieuwe website.

E.D.&A. ontwikkelt, produceert en assembleert klantspecifieke elektronische besturingen voor innovatieve machine- en apparatenbouwers.

Advipro - contentstrategie

Advipro (Lille) biedt projectondersteuning in de (bio)farmaceutische, medische en hightech industrie. Kantara werkte twee verschillende contentstrategieën uit: een strategie om de naamsbekendheid van het bedrijf te boosten bij klanten en stakeholders, en een tweede contentstrategie op vlak van employer branding. Op basis van de verschillende persona’s en hun customer journey werd relevante content bepaald die via verschillende kanalen zoals de website en de sociale mediakanalen verspreid en gepromoot wordt. Vanuit deze strategieën werden dan ook twee nieuwe websites gemaakt, in samenwerking met webpartner Innomedio: een corporate website en een jobsite. Wij stonden in voor de coördinatie van de inhoud en voor de redactie van alle teksten.

Graag wat meer informatie?

Wil jij werk maken van inbound marketing? Zit je graag eens samen om te bekijken hoe Kantara jou daarbij kan helpen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek.