Communicatie op maat
Dominique Merckx
Overtuig met relevante content
Bied informatie waardoor je klant actie onderneemt
Word tijdig gevonden
70% van aankoopbeslissing wordt online gemaakt, voor men met jou contact opneemt
Verwerf autoriteit en merktrouw
Help je klant om de juiste keuze te maken
Beeldmerk Kantara

Klanten overtuigen met content

Projectcoördinatie

Branding Workshop

Bij ons nooit ‘one size fits all’! Vooraleer wij van start gaan, leren wij je bedrijf eerst kennen via een branding workshop. Een strak gemodereerde brainstorm met jouw team over jouw business, positionering en uitdagingen.
Ontdek de mogelijkheden
Content creatie

Contentcreatie

Geen redactioneel of grafisch talent in huis. Kantara creëert en produceert jouw content: van (eind)redactie van blogartikels, nieuwsbrieven of webcontent tot het grafisch vormgeven van heldere infographics of e-books.
Ontdek de mogelijkheden
Content marketing

Content marketing

Graag een sparring partner om je organisatiedoelstellingen te vertalen naar een content strategie? Kantara bepaalt samen met jouw team welke doelgroepen op welk moment welke informatie nodig heeft opdat jouw doel bereikt kan worden.
Ontdek de mogelijkheden
Inbound marketing

Inbound marketing

Hoe kan je meer leads genereren via slimme online marketingtechnieken? Kantara werkt waardevolle content uit op maat van de informatienoden en het aankoopproces van jouw klanten.
Ontdek de mogelijkheden
Persrelaties

Persrelaties

Kempense bescheidenheid beu en klaar om uit te pakken in de pers? Kantara schrijft jouw persbericht en verzendt het naar relevante media. Vergt jouw communicatie een persconferentie? Die kunnen wij mee organiseren.
Ontdek de mogelijkheden
Storytelling

Storytelling

Storytelling vormt het hart van elke contentstrategie. Authentieke ‘verhalen’, stuk voor stuk op maat van de noden van jouw klant of medewerker, zorgen voor geloofwaardigheid, verbinding en meer leads.
Ontdek de mogelijkheden
Blog

Overtuig met content

Content is informatie die een antwoord biedt, en waardoor iemand - uw klant - een actie onderneemt. Content is alles wat ons toelaat om die klant te inspireren, te motiveren, te begeleiden en te contacteren. Online en offline! Het is informatie die we verspreiden om aandacht te genereren of om relaties te versterken. 

Customer-driven communicatiestrateeg

Door haar jarenlange ervaring in zowel grote als kleine ondernemingen en organisaties, krijgt Dominique Merckx snel inzicht in jouw business en in de behoeften van jouw doelgroepen. Zij vertaalt jouw business strategie in een communicatiestrategie die werkt, in content en concepten die jouw doelgroepen in beweging zetten. Ze creëert zelf ook content (een van haar passies), brieft grafisch en web- en andere experten en stuurt multidisciplinaire teams aan op vlak van SEO, SEA, e-mailmarketing en marketing automation. Haar enthousiasme is aanstekelijk, en de snelheid en flexibiliteit waarmee zij aan dossiers werkt, wordt door haar klanten erg geapprecieerd.

Graag wat meer informatie?

Wil je echt werk maken van de conversatie met je klanten of medewerkers? Zit je graag eens samen om te bekijken hoe Kantara jou daarbij kan helpen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek of we kunnen bellen of skypen.