Communicatie op maat
Dominique Merckx
Overtuig met relevante content
Bied informatie waardoor je klant actie onderneemt
Word tijdig gevonden
70% van aankoopbeslissing wordt online gemaakt, voor men met jou contact opneemt
Verwerf autoriteit en merktrouw
Help je klant om de juiste keuze te maken
Beeldmerk Kantara

Klanten overtuigen met content

Blog

Overtuig met content

Content is informatie die een antwoord biedt, en waardoor iemand - uw klant - een actie onderneemt. Content is alles wat ons toelaat om die klant te inspireren, te motiveren, te begeleiden en te contacteren. Online en offline! Het is informatie die we verspreiden om aandacht te genereren of om relaties te versterken.

Inbound marketeer & Content Strateeg

Door haar jarenlange ervaring in zowel grote als kleine ondernemingen en organisaties, krijgt Dominique Merckx snel inzicht in jouw business en in de behoeften van jouw doelgroepen. Samen met jouw managementteam vertaalt ze jouw bedrijfsdoelstellingen in een inbound marketingstrategie die kleeft op jouw organisatie en op de door jou beoogde decision makers.

Ze creëert samen met het marketingteam waardevolle, relevante content en gepersonaliseerde ervaringen. Die maken jouw bedrijf beter vindbaar en informeren, overtuigen en binden jouw potentiële klant doorheen het hele aankoopproces.

Dominique stuurt multidisciplinaire teams aan om jouw inbound marketingstrategie te implementeren. Ze werkt campagnes uit, analyseert en interpreteert de resultaten ervan. Ze rapporteert deze, bespreekt verbeterkansen en formuleert adviezen. 

Haar enthousiasme is aanstekelijk, en de snelheid en flexibiliteit waarmee zij aan dossiers werkt, wordt door haar klanten erg geapprecieerd.

Graag wat meer informatie?

Wil jij werk maken van inbound marketing? Zit je graag eens samen om te bekijken hoe Kantara jou daarbij kan helpen? Ik kom graag langs voor een vrijblijvend gesprek.